maandag 7 december 2009

Sinterklaas!!!!

Het begon allemaal op 20 november.
Toen gingen we lootjes trekken in de groep.
Op 4 december moesten ze af zijn. Later die volgende week kregen we een brief van Sinterklaas waarin stond dat er een pepernoten mysterie was. Alle pepernoten waren verdwenen en Sinterklaas was helemaal overstuur en heeft ons daarom die brief gestuurd. Sinterklaas heeft de hele school gevraagd of ze een idee hadden waar de pepernoten waren. Niemand wist dat maar de onderbouw had wel een heel goed idee. De onderbouw had op 1 december twee camera's in de heksenkring neer gezet, zodat ze die nacht konden zien wat de rommelpieten hadden uitgespookt. Die volgende dag stond een camera nog in de klas en de andere hadden de pieten in de zak met chocoladeletters gedaan. We hebben ontdekt dat de pieten uit de zak met pepernoten hebben gegeten. D e volgende dag hebben we het aan Sinterklaas verteld en die heefr de pieten een lesje geleerd. Ook kwam Sinterklaas met zijn pieten in de groep.


Het andere onderwerp wat in de brief stond was dat iedereen een tekening moest maken voor het grote sinterklaasboek. We moesten het op speciaal drukpapier tekenen. Aan het eind van de dag moesten we de tekeningen op een stapeltje leggen en een kring van schoenen maken. De volgende dag waren de tekeningen weg!!! 4 december toen Sinterklaas op school kwam, was er een grote verrassing. De tekeningen waren gedrukt op T-shirts en de hele school had zo'n T-shirt gekregen van Sinterklaas. We gingen ook met z'n allen op de foto met onze T-shirts aan.

Surprise in de klas.
In de klas hadden we lootjes getrokken en op 4 december moest iedereen z'n surprise mee nemen naar school. Iedereen moest zijn surpise onder het kleed in het midden van de klas leggen. Manon mocht de eerste surprise pakken. Die surprise was voor Arman. Toen Arman zijn surprise had uitgepakt mocht hij de volgende pakken. En zo ging het door. Toen we allemaal klaar waren, maakten we nog een foto van alle surprises:





Hanka

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.